Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Care este alimentatia corecta pentru un copil de varsta de peste an?

Raspuns mamica: "Ar trebui in primul rand sa nu ii lipseasca cel putin o masa pe zi continand fructe care ajuta tranzitul, apoi nu ar trebui sa ii lipseasca ciorba, supa si mai ales carnea mai ales cea de pui, curcan, vita, porc mai putin sau deloc. Legumele sunt foarte importante, fie ele fierte fie trase la tigaie cu unt."

Raspuns mamica: "Din alimentatia unui copil in varsta de 1 anisor, nu ar trebui sa lipseasca cerealele cu laptic, supica sau ciorbita cu sau fara carnita, felul doi - un piure, pilaf sau o tocanita de legume, fructele - bananele, mere, portocale. Apa - nu uitati sa-i dati sa bea apa sau ceiut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.