Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mersul pe bicicleta dauneaza in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Nu, din contra: te poti mentine in forma pe parcursul sarcinii, pedalatul stimuleaza grupele mari de muschi, deci te tonifici, prin tonifierea muschilor iti intaresti oasele, de asemenea este bine si pentru relaxare, este bun pentru psihicul vostru. Asa ca iti urez pedalat placut."

Raspuns mamica: "Depinde foarte mult de starea ta si de cum decurge sarcina, in cazul in care ai o sarcina cu probleme nu este recomandat sub nicio forma efortul, daca ai o sarcina normala atunci poti pedala cu incredere, te poate ajuta miscarea sa nasti mai repede si de ce nu sa te si recuperezi mai repede dupa nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.