Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

La ce varsta incepe bebe - fetita sa faca primii pasi?

Raspuns mamica: "Depinde de fiecare copil. Baietelul meu a facut primi pasi sustinut in jurul varstei de 7 luni, iar la varsta de 10 luni a mers singur. Nu toti copiii, baieti sau fetite, incep sa mearga in acelasi timp. Unii pornesc si dupa varsta de un an, iar altii mai devreme."

Raspuns mamica: "Copiii sunt diferiti, fiecare in parte are anumite etape de dezvoltare. Nu este o varsta standard la cere puiutii fac primii pasi. Nepotica mea a mers la 11 luni iar fiicaa mea la varsta de 9 luni iar fiul prietenei mele la 1 an si 2 luni. Va merge cand va fii pregatita!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.