Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce specialist medical ar trebui sa consult la 8 saptamani de sarcina?

Raspuns mamica: "Pai in primul rand ar trebui sa va faceti programare la un medic ginecolog. Dupa aceea el va poate recomanda un doctor care va va face o ecografie si analize amanuntite. In rest, deocamdata, nu aveti de ce sa apelati la un alt tip de medic specialist, doar in cazul in care vor aparea probleme."

Raspuns mamica: "Medicul ginecolog este cel care se ocupa de sarcina, de nastere si chiar dupa ce nasti tot el se ocupa sa vada daca totul e in regula cu tine, ar fi bine daca ti-ai gasi un medic ginecolog de care sa fii multumita si sa aiba grija de tine pe tot parcursul sarcinii si sa te si asiste la nastere."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.