Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce am dureri abdominale ascutite?

Raspuns mamica: "Durerile abdominale sunt normale in timpul sarcinii atata timp cat nu sunt foarte dureroase si nu foarte frecvente. Daca esti la inceputul sarcinii si te doare rau atunci trebuie sa sti ca este nevoie sa mergi la spital sau la medicul tau ginecolog si sa iti faci un ecograf ca se poate sa ai o iminenta de avort."

Raspuns mamica: "Dureri abdominale poti avea si in afara sarcinii. Dar deobice in timpul sarcii ai aceste intepaturi la abdomen. Cauza nu se stie exact dar nu ar trebui sa ai aceste intepaturi deloc. Pentru orice mica intepatura care insista mergi la un consult la medicul tau ginecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.