Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcina in 5 saptamani, dar nu am greturi de dimineata - este normal ?

Raspuns mamica: "Da este normal, daca esti insarcinata nu e musai sa ai greturi sau pofte, chiar mi se pare extraordinar sa ai o sarcina fara greturi, fara vome, fara dureri, sa poti munca orice, uau,asa tot sa faci copii, oricum am auzit multe mamici care spuneau ca nici nu au simtit ca sunt insarcinate, vorbesc din punctul asta de vedere."

Raspuns mamica: "Da, fiecare cu organismul lui. Nici eu nu am avut greturi si pofte exagerate pe timpul sarcinii. Te poti considera o viitoare mamica norocoasa, asa cum am fost si eu. Perioada sarcinii a fost pentru mine una usoara si placuta, nasterea a fost un pic mai dificila, dar a trecut."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.