Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

De ce ma simt ca si cum nu stiu cum voi face fata unui alt bebelus?

Raspuns mamica: "Unui alt bebelus? Adica unui fratior sau unui copil care nu este al tau? Daca e vorba de un fratior asa spunem toate daca avem un copil care ne-a chinuit, intre ghilimele, si nu ne-a lasat sa dormim, si a vrut numai in brate etc., dar nu toti copiii sunt la fel, de fapt al 2-lea e in general cuminte."

Raspuns mamica: "Daca e primul tau bebelus, atunci e normal sa-ti faci griji si sa te gandesti ca nu esti in stare sau nu stii cum sa faci fata unui bebelus. Insa simtul matern te va ajuta sa treci peste aceste stari de neliniste si totul va fi bine, atat pentru bebelus, cat si pentru tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.