Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ati administrat bebelui fier, profilactic? De la cate luni ati inceput ? Din ce am inteles rezervele de fier sunt pana la aproximativ 6 luni.

Raspuns mamica: "Copiilor mei le-am dat fier si vitamina c (ca altfel nu se absoarbe fierul - fara vit. V) inca de la 2 luni, la recomandarea medicului. Pe langa astea le mai dadeam si calciu filoe si vitamina d3. Cele cu fierul 10 zile apoi pauza 10 (in care le dadeam calciu) si tot asa timp de vreo 3-4 luni. Oricum, totul se face la recomandarea doctorului pediatru."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.