Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pharmatex, folosit corect, este bun contraceptiv ?

Raspuns mamica: "Din cate stiu de la alte femei ar avea un factor de protectie de peste 96 la suta. Dar eu stiu ca mai trebuie folosit cu alta metoda contraceptiva cum ar fi prezervativul. Deoarece poate te protejeaza de o eventuala sarcina, dar de bolile cu transmitere nu. Si inca un lucru pe care multe, multe femei il fac fara sa se informeze, si acela este faptul ca apoi si nu numai isi tot fac spalaturi vaginale ceea ce este foarte daunator organismului. Vaginul trebuie stiut are propriul sistem de auto curatare, prin spalaturi nu veti face decat sa va stricati flora si sa lasati mai mult loc infectiilor."

Raspuns mamica: "Acest contraceptiv local poate fi folosit de marea majoritate a femeilor, deoarece este printre putinele de acest tip ce poate fi utilizat fara prescriptie medicala si de catre persoanele cu boli cardiovasculare sau cu boli hepatice. Din cate am citit, nu este un contraceptiv sigur, deci trebuie folosit concomitent cu o alta masura de contraceptie."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.