Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Credeti ca o mama casnica cu 2 copii mici are timp si pentru ea ?

Raspuns mamica: "Bineinteles ca mai are timp si pentru ea, cel putin asa ar trebui. Cred ca fiecare ar trebui sa ne ingrijim sa mergem din cand in cand la coafor, sa mai avem si noi grija de corpul si mintea noastra. Asta ar trebui sa facem toate ce daca avem copii, asta nu inseamna ca trebuie sa nu ne ingrijim si sa uitam de noi. Mai mult curaj."

Raspuns mamica: "Stiu ca asa ar trebui, sa ne mai ramana timp si pentru noi... dar sincer eu nu sunt asa optimista, mai ales daca nu ai cu cine sa iti lasi copii, daca sunt obisnuiti numai cu tine... dar totusi trebuie sa gasim putin timp macar pentru micile placeri, o cafea buna, un film, o muzica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.