Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La cate luni incepi sa simt copilul in burtica ca misca mult mai tare, sa il simta si tati?

Raspuns mamica: "Dupa 6 luni se simte bine, adica atunci camnd pune mana si altcineva simte cand misca. Depinde insa si cat de acvtiv este copilul, sunt copii care misca incet iar copii care kisca ca ai senzatia ca ies afara din burtica :). De regula in semestrul 3 se simte cel mai bine."

Raspuns mamica: "Mami, prima data l-am simtit la 4 luni cu vreo 2 zile inainte sa merg la ecograf. A fost o senzatie unica si am stiut, de fapt am simtit ca se datoreaza miscarilor bebelusului, ca un fel de peste in apa. Apoi a inceput sa miste tot mai des, iar cand punea tati mana - pauza. Abia pe la 7 luni complota cu tati, cum punea sotul mana pe burtica, cum zbag! un picior de la fii-miu.. destul de dureros dar si haios."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.