Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am nascut acum 7 saptamani si am menstruatie permanent. Este normal?

Raspuns mamica: "Depinde de la o femeie la alta, dar este normal sa ai menstratie cam timp de 40 se zile de la nastere, dar menstruatia nu trebuie sa fie nici prea abundenta, sa te simti ametita, mai bine mergi si spune doctorului tau specialist, ca de la hemorogie foarte abundenta, poti sa nu te mai trezesti."

Raspuns mamica: "Nu e menstruatie, probabil inca te mai cureti dupa nastere. Sau te-ai curatat pana acum si imediat dupa aceea ti-a venit si ciclul. In mod normal curatarea dureaza in jur de 40 de zile - cam 6 saptamani. Mergi la un control ginecologic, chiar daca inca mai sangerezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.