Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cursurile Eurocor. A facut cineva? Sunt luate in considerare la angajare?

Raspuns mamica: "Eu urmez momentan cursurile de la Eurocor ... studiez engleza ... primesc prin posta cursurile, poti opta si pentru online, eu am mers pe metoda clasica. Nu stiu daca se iau la angajare in considerare, dar dau bine la dosar, sa mentionezi in CV ca ai diploma de limba ebgleza, in cazul meu."

Raspuns mamica: "Probabil ca sunt luate in condiderare atat timp cat te pricepi la ceea ce ai invatat nu? Depinde ce cursuri ai facut tu, daca e vorba de cursurile de libi straine etc ... Am vrut si eu sa fac dar mi s-a parut prea scump pentru mine, desi se merita ... oricum sunt insistenti :)"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.