Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care ar fi meniul ideal pentru un bebe la 1 anisor? Dimineata / Pranz / Seara?

Raspuns mamica: "Meniul ideal il faci tu in functie de preferintele copilului ! Eu dimineata ii dau fructe sau cereale! La pranz ii dau ceva mai consistent iar seara o supita, iar completare lapte! Trebuie sa ii dai din toate cate putin si legume, fructe, lactate, carne..."

Raspuns mamica: "Acum trebuie sa stii cam ceea ce ii place bebelusului tau sa manance, la ceea ce este mai sensibil. Eu ii dadeam fetitei mele dimineata ii dadeam iaurt, sau laptic, la pranz nu ii lipsea ciorbita, supa si un piure, iar seara poti sa ii dai niste cereale sau lapte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.