Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ati reusit sa scapati bebele de pampersul de peste zi? Ca la cel de noapte inca nu cred ca avem vreo sansa :)

Raspuns mamica: "Eu am dezobisnuit - pe fetita mea pe la varsta de un an si 8 luni punandu-i chilotei cand mergeam afara si o intrebam foarte des daca face si totodata mergeam langa un pom/iarba si o incercam daca o trece. La inceput se scapa pe ea des pt ca avea trac sa faca. Aveam mereu chilotei si pabtalonasi de schimb. Cu timpul a inceput sa prinda curaj. In 2 saptamani uitasem cum e cu pampers. Cand dormea la pranz ii nai puneam de siguranta. Incercam inainte de somn sa faca la olita. Am descoperit ca in cele 2 ore cat dormea nu facea. Pt seara inca nu am scapat si are 2 ani si 10 luni acum. Daca bea multe lichide noaptea inainte de culcare sau in timpul noptii atubci se mai scapa. De regula adoarme in jur de 22 jumate si pe la 12 noapte chiat 1 se trezeste sa faca...."

Raspuns mamica: "Nu cred ca exista o reteta minune in aceste cazuri :) Eu i-am dat chilotei si o laudam ce frumoasa e, si-i dadeam exemplu fetitele mai mari cu care se juca. Am ambitionat-o si a renuntat foarte usor, dar sunt copii care nu accepta decat dupa foarte multa munca de lamurire."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.