Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ar trebui sa fac si al treilea copil?

Raspuns mamica: "Asta numai tu poti sa decizi, tu si partenerul tau de viata, un copil nu e un lucru de care poti sa te debarasezi atunci cand vrei, trebuie sa te gandesti inainte daca ai posibilitatea sa ii oferi ce trebuie, in afara de lucruri materiale copilul are nevoie si de tine / voi, daca ti-l doresti atunci fa-l."

Raspuns mamica: "Asta numai tu poti decide si partenerul tau daca mai doriti si un al treilea copil. Trebuie sa vezi daca mai esti pregatita psihic dar si fizic pentru o noua sarcina. Daca mai poti face fata la un alt copil mic si sa mai ai timp si pentru ceilalti doi, pentru mancare, curatat, pentru tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.