Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Mi-a intarziat 27 de zile, dar testul de sarcina este negativ, ce inseamna acest lucru?

Raspuns mamica: "Ca trebuie sa mergi la un mediuc ginecolog si sa iti faci un control, sa vezi daa intr-adevar esti gravida sau poate este vorba de o alta problema de ordin medical, precum o infectie urinara care sa iti fi cauzat aceasta intrziere a menstruatiei. Mergi la doctor."

Raspuns mamica: "Stresul, oboseala, boala etc. pot fi factori care sa aiba legatura cu problema ta asa ca eu tot un consult de specialitate, ginecologic, iti recomand sa faci; eu de exemplu pana sa fac copiii aveam un ciclu menstrual neregulat, o luna imi venea, una nu imi venea, dupa sarcini mi s-a reglat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.