Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Fetita cu parul care ii intra in ochisori - ce faceti? Tundeti, faceti breton sau alegeti sa il prindeti in motulet? Noi am ales ultima varianta dar vrem sa stim si alte opinii. Ma gandesc sa nu i se toceasca parul in zona cu elasticul. Clamitele nu stau deloc, aluneca, fetita avand parul foarte fin si moale.

Raspuns mamica: "Daca tine elasticul e foarte bine, a mea iubeste clamitele insa le pierde mereu. Cred ca la gradinita are un "stoc" intreg pierdute. Ar fi bine sa o tund ca sa nu-i mai intre in ochi insa ii sta asa de bine tunsa bob ca nu ma indur :D . Deci optez pentru mot :)"

Raspuns mamica: "Noi ne tot confruntam cu aceasta problema si chiar pentru un timp fetita mea capatase un tic din cauza parului si de atunci am hotarat sa ii taiem breton mai scurt cat sa nu o mai deranjeze si sa nu mai dea din cap sa dea parul din ochi. Precizez ca a mea nu suport clemele, elasticele de par etc..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.