Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici care ati luat Stimulance, a avut reactii adverse?

Raspuns mamica: "Eu l-am folosit, inca nu l-am terminat. Intr-adevar, este foarte bun pentru persoanele care se confrunta cu constipatia fiind un supliment alimentar bazat pe fibre. Numai ca, cel putin mie, imi provoaca o stare de oboseala permanenta si somnolenta. Initial, am crezut ca e vorba de altceva pana cand am intrerupt administrarea si aceste stari nu s-au mai repetat. Pana acum nu am mai auzit pe cineva ca ar fi patit la fel."

Raspuns mamica: "Desi am ceva probleme care ar necesita Stimulance... nu am luat ! Incerc deocamdata remedii naturiste! Tot ce e medicamente sau supliment incerc sa le evit pe cat posibil... asa cum ai spus si tu... au reactii adverse ! Daca nu voi avea alta varianta voi incerca stimulance."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.