Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce alimente solide imi recomandati pentru intarcarea copilului?

Raspuns mamica: "Nu exista alimente pentru a intarca, trebuie sa urmezi o schema de diversificare incepand cu luna 6 a copilului daca alaptezi, schema ti-o da medicul pediatru sau gasesti si pe net in articole scrise de specialisti, incepi cu sucul de mar, morcov, apoi supa de legume, apoi pui si legume pasate etc."

Raspuns mamica: "Depinde ce varsta are copilul. Daca are pana intr-un anisor - poti inlocui doua-trei mese pe zi cu un iaurtel, mar ras cu biscuite, bananica cu branzica proaspata de vaci, o supica pasata sau data prin blander, un piure de legume, iar masa de noapte o poti inlocui cu ceai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.