Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Cum trebuie sa vorbesc cu o tanara de 13 ani sa ma asculte?

Raspuns mamica: "Aici este putin mai dificil, mai ales ca este la o varsta in care ar trebui sa primeasca cat mai multe sfaturi bune. Trebuie sa incerci sa te apropi cat mai mult de ea sa o sfatuiesti ca pe o prietena si sa incerci sa ii explici ce se poate intampla fara sa ii pui interdictii sau ii poti da exemple si sa ii arati ce se poate intampla si care ar fi urmarile."

Raspuns mamica: "Cu siguranta ca nu impunandu-i sau amenintand-o, am fost si noi copii si stim cum ne comportam cand cineva de ordona sa zic, cel mai bun mod e sa vorbesti cu ea ca de la fata la fata, femeie la femeie, trebuie sa simta ca ii esti prietena si ca poate sa aiba incredere in tine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.