Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Este permisa depilarea cu laser in sarcina?

Raspuns mamica: "Nu. Orice metoda de infrumusetare sau medicala care foloseste raze ultra violete nu este recomandata femeilor insarcinate, asa cum nu sunt recomandate nici radiografiile in aceasta perioada. Puteti astepta pana dupa nastere epilarea definitiva cu laser."

Raspuns mamica: "Nu este recomandata in sarcina. Mie mi-a interzis medicul meu care m-a monitorizat pe tot timpul sarcinii sa merg si la epilatul cu ceara ca imi putea provoca contractii. Cel mai bine ar fi sa renunti la epilatul definitiv pe timpul sarcinii cat si pe timpul alaptarii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.