Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Galactogil stimuleaza cantitatea de lapte a mamei ?

Raspuns mamica: "Intr-adevar galactogilul este pentru stimularea lactatiei ca si ceaiul de chimen si anason, dar acum am inteles si eu, stiti cum sunt parerile impartite, mamici care au fost tare nemultumite si chiar au renuntat deoarece spuneau ca nu este bun deloc, iar altele ca da, ar creste lactatia. Acum tu poti incerca, nu face rau."

Raspuns mamica: "Am auzit de galactogil si stiu doar ca este pentru stimularea lactatiei, daca este eficient sau nu nu stiu, eu am luat/am baut alt ceai special pentru stimularea lactatiei insa foarte putin timp; incearca sa bei multe lichide, sa masezi sanii ca ajuta si sa tii comprese cu apa calda ca ajuta la stimularea lactatiei."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.