Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Carne de pui si vita, se poate da de la 7 luni ?

Raspuns mamica: "Eu am inceput cu cea de pui, apoi de curcan, apoi vita. Asa am procedat eu, dar tu poti sa-i dai ce vrei, dar cred ca cea de pui este mai usoara si mai frageda decat cea de vita. Ai vazut si tu ca cea de vita este mult mai tare, iar daca nu stii ce sa iei, nu poti s-o mananci."

Raspuns mamica: "Da, se poate da de la 7 luni; eu la inceput i-am dat supa de pui, fara carnita si treptat am adaugat si carnea de pui foarte bine tocata; carne de vita i-am dat mai tarziu, cred ca dupa un an, deoare mi s-a parut mai greu de digerat pentru stomacelul lui. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.