Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum tratam virozele si raceala ca urmarea schimbarilor de temperatura?

Raspuns mamica: "La noi cam asa arata schema de tratament, dar careda roade momentan: Ibalgin siropel pentru calmarea durerii si pentru febra ( Nurofen ar fi mai puternic, insa nu il inghite sub nici o forma), paracetamol supozitor ...Apelam la antibiotic doar in cazuri extreme."

Raspuns mamica: "Este cea mai grea si dificila atunci cand e sezonul racelilor si virozelor. Virozele incerc sa le tratez cu ceaiuri, fructe iar la nevoie cate un pic de nurofen iar racelile tot in acelasi mod doar daca este nevoie de un antibiotic administram."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.