Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De fiecare data cand parasesc camera plange. Ce ar trebui sa fac?

Raspuns mamica: "Daca s-a obisnuit cu tine este normal sa planga cand pleci din camera, dar ar fi bine sa il lasi sa planga si sa nu mergi imediat la el deoarece asa se va obisnui si apoi va fi greu sa il lasi singur. Trebuie obisnuit sa mai stea si singur in camera fara alte persoane, fara nimeni."

Raspuns mamica: "Din cate am inteles nu ii place sa stea singur. Vrea atentie tot timpul si vrea pe cineva alaturi de el in permanenta. Daca e doar vizual, e o problema - pentru ca vei putea sta tot timpul cu bebe - mai ai si alte treburi de facut - asa ca lasa-l un pic sa planga, se va linisti dupa o perioada mica de timp. Poti sa-i lasi radio deschis pentru a auzi pe cineva in permanenta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.