Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Credeti ca vergeturile de pe corp se datoreaza si lipsei de zinc?

Raspuns mamica: "Vergeturile de pe corp sunt datorate ruperii tesutului conjunctiv. Aceasta rupere poate fi determinata de o alimentatie de calitate indoielnica, de utilizarea indelungata a unor creme sau de ereditate. De asemenea, pot avea cauze hormonale. Cat despre lipsa de zinc din organism, nu cred ca este cauza principala a acestora."

Raspuns mamica: "Da, este foarte adevarat ... Vergeturile se datoreaza si lipsei de zinc . De asemenea, se datoreaza si lipsei de vitamina A, vitamina C si vitamina E. Pentru a evita aparitia vergeturilor, este recomandat sa consumam cat mai multe alimente bogate in vitamina C si E, in zinc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.