Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce este obsedat copilul meu de usi? Se comporta foarte ciudat cand le vede.

Raspuns mamica: "In ce sens se comporta ciudat? Copiilor de obicei le plac usile deschise, nu vor sa fie limitati numai la un anumit spatiu si de aceea nu indragesc usile inchise. Daca stau bine si ma gandesc, nici macar mie nu-mi place sa stau cu usa inchisa la camera. Am nevoie de spatiu, simt ca ma sufoc."

Raspuns mamica: "Asa era si fetita mea, de cate ori se ducea la mama sau la noi incepea si deschidea toate usile, apoi le inchidea, le trantea si tot asa o tine ore intregi, asta se intampla pe la 2 ani si jumatate acum s-a potolit. Imi era si frica sa nu isi prinda manutele in ele."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.