Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

In clasa a ll-a este obligatoriu o limba straina ?

Raspuns mamica: "Da, este obligatorie, ba chiar dintr-a intaia. De ce sa ne mire ca pe vremea noastra limba straina era tot din clasa a 2-a, deci nu vad diferenta. Trebuia sa le-o bage din clasa intai o limba si din a 3-a a doua limba. Eu cred ca sunt pregatiti pentru o limba straina mai mult cand sunt mici decat mai tarziu."

Raspuns mamica: "Din cate imi amintesc din clasa a-2 a se baga o limba straina; acum insa fac si mai devreme copiii; de exemplu, al meu face la clasa 0 engleza. Acest lucru mi se pare foarte util pentru ca invata mai usor, nu invata sa citeasca sau sa scrie insa cuvinte care le vor folosi mai tarziu la scoala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.