Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Fetitei mele de 3 saptamani ia aparut o iritatie pe fata, obrajori si barbita, o pot spala cu musetel ?

Raspuns mamica: "Stiu ca orice doctor pe care il intrebi iti va spune sa nu folosesti ceaiul pe post de medicament deoarece poate face foarte mult rau mai ales daca ii dai pe la ochi. Cel mai bine ar fi sa mergi la doctor ca el iti va putea da cel mai bun sfat si astfel nu vei agrava nimic."

Raspuns mamica: "Aceeasi problema am avut-o si eu cu fetita. Recomandarea mea este sa consulti medicul pediatru, deoarece el este singurul indicat sa iti prescrie un tratament adecvat. Folosit dupa ureche sau auzite, s-ar putea sa faci mai mult rau decat bine. Iti va recomanda cel mai probabil o crema specifica tipului de piele. Poate fi piele atopica."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.