Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Credeti ca ar fi sa cumpar fetitei mele adidasi de firma, avand in vedere ca iese repede din incaltari?

Raspuns mamica: "Eu i-as cumpara, cum avem bani de alte prostii si de o pereche de pantofi de calitate avem ... Fetita mea merge la gradinita, alfel arata o pereche de adidasi Nike in picioare, altfel se simte piciorusul intr-un pantof de piele ... Cu toate ca iese repede din ei ... poate ma gandesc si mai fac un copil sa ii poarte si el."

Raspuns mamica: "Eu nu as cumpara, se gasesc incaltari frumoase si comode chiar daca nu sunt de firma. Nu ii cumpar pentru ca nu imi permit sa arunc banii asa doar pentru cateva luni in care ii poarta. Nu stiu daca a purta o pereche de pantofi mai mult de 3 luni pe an, ii iau toamna cand incepe gradinita, vine frigul repede, iar in primavara nu-i mai sunt buni."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.