Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa-l fac pe copilul meu de 5 luni sa doarma mai bine?

Raspuns mamica: "Nu stiu daca exista o metoda anume in aceasta privinta. Eu am vazut pe pielea mea de la cei doi copii ai mei in sensul ca fetita doarme si dormea cand era micuta super bine in schimb baiatul este precum un iepuras :) doarme si aude tot. Iti trebuie doar rabdare:)."

Raspuns mamica: "Inarmeaza-te cu multa rabdare! Copii isi au propriul ritm de dezvoltare si in ceea ce priveste somnul. Eu am observat de la o luna la alta schimbari la fetita mea. Avea un ritm propriu de somn, masa, joaca... incearca sa te adaptezi, nu exagera cu nimic in incercarile de a-i schimba programul si invata sa-ti iubesti copilul asa cum iti arata el trecerea zilelor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.