Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil. Cum pot sa-mi pregatesc baiatul de 4 ani pentru noul bebelus?

Raspuns mamica: "Spuneti-i ca in burtica dumneavoastra este un fratior sau o surioara care de abia asteapta sa vina pe lume sa il cunoasca si sa se joace cu el. Incercati sa-l faceti sa-l iubeasca pe cel mic inca din burtica pentru a nu va confrunta mai tarziu cu crize de gelozie."

Raspuns mamica: "Ar trebui sa ii spuneti ca acum o sa mai vina un fratior mai mic, si ca el va trebui sa fie barbatul in casa si ajutorul atu de nadejde. Ca trebuie sa te ajute ca el este fratele mai mare si tu nu le poti face pe toloate singura si ca iti pui baza in el. Trebuie sa il incurajezi si sa il implici cat de mult poti in rutina zilnica a bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.