Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La cat timp dupa nastere pot sa incep sa ma mulg?

Raspuns mamica: "Te poti mulge incepand din a doua zi dupa nastere daca ai facut cezariana sau imediat dupa ce ai nascut daca a fost pe cale naturala. Cel mai bine pentru golirea sanului este sa ii dai copilului sa suga cat mai mult si asa il golesti mai repede si nu risti sa faci mastita."

Raspuns mamica: "Te poti mulge din prima zi. Uneori la spital te pune sa te mulgi cu pompele electrice de acolo ca sa dai drumul laptelui si sa nu ti se infunde vreun canal si ca sa-i dea asistentele laptele muls in biberon ca sa nu-i mai dea lapte praf. Daca ai mult lapte te poti mulge si il pastrezi la frigider."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.