Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Este necesara masa de schimbat bebelusii ?

Raspuns mamica: "Nu este necesar sa cumperi o masa speciala pentru schimbat bebelusii, dar poti sa o confectionezi singura, sau eventual sa gasesti in casa un loc pe care sa il amenajezi special pentru a il putea schimba pe copil. Eu de exemplu, pe o masa de la masina de cusut pe care nu o folosesc, am asezat o patura, si apoi un scutec special pentru schimbat si acolo imi schimb copilul de scutece sau de hainute ... e exct ca si o masa de infasat, insa nu am cheltuit nimic !"

Raspuns mamica: "Nu este necesar, dar iti poate fi de ajutor. Eu am nascut prin cezariana si nu ma puteam apleca asa ca mi-a fost de folos vreo 2 saptamani, apoi am renuntat la ea chiar devenise incomoda, parca nu aveam loc sa ma desfasor, bebele crescuse si nu mai statea chiar asa bine pe masuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.