Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In primul an de viata a copilului, alimentele solide pot inlocui nutrientii din laptele matern sau formula ?

Raspuns mamica: "Nutrientii din laptele matern sau formula sunt greu de inlocuit cu cei din alimentele solide, pentru ca ar trebui sa dai unui copil o gama variata de alimente, si este cam dificil sa le introduci pe toate odata, fara a-i provoca micutului neplaceri, asa ca parerea mea este sa continui sa ii dai micutului si lapte matern sau lapte praf, cel putin pana la un an, pe langa alimentele solide pe care le doresti."

Raspuns mamica: "Laptele matern nu poate fi inlocuit cu absolut nimic, nici cu alimente, nici macar cu vreun alt tip de lapte praf indiferent de cat de scump este. Nimic nu poate sa ii ofere copilului beneficiile laptelui matern. Dupa 6 luni poti incepe diversificarea completand astfel ca sa se sature."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.