Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cosmeticile impotriva punctelor negre nu functioneaza.... atunci cum scapam de ele?

Raspuns mamica: "Poti incerca sa aplici o crema grasa sau o solutie foarte nutritiva, dar si asa nu vei scapa de ele! Cel mai simplu e sa mergi la un salon si se vor ocupa ei de inesteticele puncte negre ! Eu asa procedez... sunt aiurea tare, ma enerveaza sa le vad pe nas."

Raspuns mamica: "Eel mai important lucru este exfolierea... exfolierea naturala pe baza de zat de cafea sau faina de malai este excelenta. Eu fac o masca din 2 linguri de iaurt si un mar potrivit ras pe razatoare, si aplic de doua ori pe saptamana, cate douazeci de minute sedinta... nu trec dar se cunoaste cat de cat."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.