Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

De ce nu am mai avut menstruatie dupa ce am nascut luna trecuta?

Raspuns mamica: "Menstruatia nu vine asa repede dupa ce ai nascut de abia se elimina lohiile. Poate veni dupa 1-2 luni sau dupa cativa ani mai ales daca alaptezi. Spre exemplu mie mi-a venit menstruatia dupa trei ani de la nastere. Exista si niste pastile pentru a-ti veni ciclul."

Raspuns mamica: "Depine daca lohiile s-au curatat, normal trebuie sa treaca 40 de zile. Si daca alaptezi natural o sa mai intarzie menstruatia cateva luni, depinde si de organismul tau. Poti merge la medic sa-ti prescrie niste pastilute pentru a-ti veni iar ciclul dar eu zic sa mai ai rabdare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.