Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa am un abdoment plat la zece luni dupa nastere?

Raspuns mamica: "Un abdomen plat la 10 luni il poti avea cu o dieta de 1000 de calorii zilnic si cu foarte mult sport, fitness si abdomene. Sau poti apela la cabinetele de cosmetica pentru capsula de slabit, electrostimulare, vacuum. Dar daca ai cezariana nu ai voie sa faci gimnastica decat dupa 2 ani si nici sa folosesti aparate de slabit, iar daca alaptezi nicidecum."

Raspuns mamica: "Pentru unele femei e mai simplu sa slabeasca pentru altele insa e mai greu, asta si pentru ca ai nevoie de timp si daca nu are cine sa te ajute e cam greu dar si pentru ca de exemplu corpul meu isi revine mai greu la forma macar aproape de dinainte , facand abdomene, alergand sau miscare zilnic si avand o dieta echilibrata."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.