Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum ajutam un adolescent sa aiba o gandire pozitiva ?

Raspuns mamica: "Fiecare isi creeaza propria gandire in functie de experientele traite pana in momentul de fata. Daca in viata lui a avut doar dezamagiri si esecuri, probabil ca si gandirea ii este pesimista si viceversa. Trebuie sa incercam sa-l facem mai opttimist si sa-l facem sa inteleaga ca atunci cand vrei ceva cu adevarat, reAlizezi."

Raspuns mamica: "Cu adolescentii este un pic mai greu ... au tendinta sa faca din tantar - armasar, sa se simta jigniti din te-miri-ce, neglijati, marginalizati, si asa mai departe ... Incearca sa fii cat mai apropiata de el, sa vorbiti despre orice, incearca sa il intelegi ... comunicarea este solutia pana la urma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.