Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand se poate incepe luarea anticonceptionalelor dupa sarcina ?

Raspuns mamica: "Mie mi-a spus medicul ca daca ai baiat poti sa incepi chiar daca alaptezi, dar se va mai diminua cantitatea de lapte, dar in cazul meu ca am fata nu mi-a dat voie, deoarece anticonceptionalele in cazul in care alaptezi si ai fata ii poti provoca sangerari."

Raspuns mamica: "Cand mergi la control, dupa cele 40 de zile poti intreba medicul daca poti sa incepi sa iei anticonceptionale, este posibil sa-ti recomande alta metoda contraceptiva buna pentru tine daca alaptezi, din cate stiu nu ai voie sa iei anticonceptionale daca alaptezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.