Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Relaxarea corpului ajuta la reglarea ciclului ?

Raspuns mamica: "Cu siguranta ajuta, dar nu la reglarea ciclului, ci doar la ameliorarea durerilor menstruale. Pentru reglarea ciclului trebuie sa merg la medicul ginecolog si sa iti recomande anticonceptionale pentru ati regla ciclul. Asa ca relaxarea corpului te ajuta la ameliorarea durerilor."

Raspuns mamica: "Relaxare in ce sens? Repaus? Este bine sa faci mai putina miscare atunci cand este in perioada menstruala. Eu cand aveam dureri puneam pe burtica niste pungi cu apa calda si chiar ajuta la ameliorarea durerii. La fel ceaiul de galbenele pe stomacul gol este foarte bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.