Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, cam cate zile pe luna aveti menstruatie....?

Raspuns mamica: "La mine tine in jur de 6 zile. In prima zi vine foarte putin, urmeaza apoi 2 zile cand e abundenta si urmatoarele trag de ele asa pentru ca e destul de putina din punct de vedere cantitativ. Ma enerveaza ca tine asa de mult insa imi vine menstratia fix la o luna. La alte femei tine mai putin dar vine mai repede, undeva la 23 de zile."

Raspuns mamica: "Uneori am cam 5 zile dar am si luni cand imi vine menstruatia si o am 4 zile. Cu cat dureaza mai putin cu atat mai bine pentru mine. Cand mi-a venit prima data am avut menstruatia o luna aproape ma plictisisem de ea credeam ca nu se mai termina. :(.."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.