Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii se misca pe ritmul muzicii (unii). Este bine?

Raspuns mamica: "Da, este bine, de ce sa nu fie bine, dar nu inteleg cand se misca, fetitei mele ii place muzica de cand o stiu, ii place ritmul si parca il are in sange, la 6 luni a inceput sa bata din palme si cand era o melodie mai ritmata nu-si lua ochii de la ea, cred ca acest lucru se datoreaza si faptului ca ascultam cand eram insarcinata."

Raspuns mamica: "Este bine sa se miste pe ritmul muzicii. Majoritatea copiilor incep sa se miste atunci cand aud melodii ritmatice. Trebuie sa fii mandra cand iti vezi puiul facand asta, poate, cine stie, va ajunge un mare dansator in viitor sau poate are ureche muzicala."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.