Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce combinatie de fructe si legume folosesti pentru sucul copilului?

Raspuns mamica: "Mami noi facem zi de zi suc la storcator. Cumpar ce gasesc si de sezon. Acum portocale cu mere si morcov. Sau ci kiwii... Ai mei adora morcovul si merele ... Dar le pun si alte fructe. Conteaza enorm pentru organismul lor sa primeasca suc natural... Le creste imunitatea si vor fi obisnuiti astfel sa nu arunce banii pe cola... ai mei prefera sa le cumpar fructe decat suc din magazin."

Raspuns mamica: "Cand ne-am cumparat prima data storcatorul de fructe si legume, le-am facut suc din morcovi si mere. Poti sa faci ce combinatii vrei tu. Eu as mai face morcov cu banane si zmeura. Sau ardei gras dulce cu portocale. Cum am mai zis, poti sa combini exact cum vrei tu sau ai in frigider. Noi acum am trecut pe shakeuri de banane + lapte"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.