Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ati fi de acord atunci cand plecati in excursii la mare, la munte, sa inchiriati caruciorul pentru copii ?

Raspuns mamica: "Eu da as fi de acord cu inchirierea caruciorului daca ar fi un astfel de serviciu ,dar eu una nu am auzit si nu am intalnit.Este mai comod deoarece caruciorul este indispensabil mai ales cand exista un bebe mic asa ca este mai bine ,ca de multe ori nmu are loc in porbagaj."

Raspuns mamica: "In primul rand nu stiu daca se pot inchiria carucioare, cel putin eu nu am auzit, insa un carucior este foarte bun oricum, indiferent daca pleci in excursie sau daca esti acasa pentru ca este foarte greu sa te deplasezi cu copilul mai ales pe distante mari, plus ca doarme mult mai comod intr-un carut decat in brate sa zic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.