Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cunoasteti un remediu naturist pentru buze crapate?

Raspuns mamica: "Nu sincer eu folosesc fetitei mele, daca vreti sa stiti un remediu pentru copii, un strugurel pe care il iau din farmacii si este special pentru copii si special pentru buze crapate. Este un pic cam scumpicel in jur de 20.00 lei dar este intr-adevar foarte bun."

Raspuns mamica: "Eu am folosit acea crema minune cumparata de la oriflame si costa in jur de 8 lei si este nemaipomenita pentru buzele crapate, pentru coate si si toate zonle unde se usuca pielea. Am folosit-o si la nascul celui mic cand era plin de mucisori si se inrosise tot."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.