Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Pana la cate luni poate regurgita copilul ?

Raspuns mamica: "Fetita mea a regurgitat cam pana la cinci luni dar a mea regurgita cu jet si foarte mult si des cam dupa fiecare masa, dar dupa cinci luni s-a terminat, nu a mai regurgitat deloc. Acum depinde si de copil si de cat de mult varsa, dar nu cred ca se poate sa dureze mai mult."

Raspuns mamica: "Fetita mea la fel a regurgitat pana in jurul varstei de 5 luni. La un moment dat ma speriasem, dar mi-a explicat medicul ca este lacoma si sa nu mi fac griji ca in timp singura se va dezvata de acest obicei sincer neplacut. Se rezolva de la sineș stai fara grija."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.