Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ciclul meu menstrual este intotdeauna regulat, dar luna aceasta a tinut doar 3 zile. Se poate sa fie vorba de o sarcina?

Raspuns mamica: "In primul rand pentru a aflta daca e sarcina ar trebui sa-ti faci un test de sarcina pentru ca daca ti-a intarziat 3 zile nu inseamna ca trebuie sa fie sarcina numaidecat ... uneori si mie imi intarzie daca sunt racita de exemplu sau daca am avut o luna mai stresanta, dar daca ai avut contact sexual ar trebui sa vezi daca e vorba despre o sarcina sau nu."

Raspuns mamica: "In primul rand ar trebui sa mergi mai intai la un control ginecologic si asa vei sti sigur daca este vorba de o sarcina sau este vorba de vreo infectie care iti poate da mari dureri de cap daca nu o tratezi imediat. Asa ca mergi la medic si vezi ce ai."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.