Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum iti dai seama daca copilul tau e autist?

Raspuns mamica: "In primul rand copilul nu comunica cu cei din jur la fel ca un copil care nu are niciun fel de problema. Este posibil ca el sa nu vorbesca deloc sau eventual sa spuna doar cateva cuvinte, sa nu asculte cea ce i se spune, traieste in lumea proprie. Pentru a stabili daca un copil este autist acesta trebuie evaluat de un specialist."

Raspuns mamica: "Un copil autist nu socializeaza cu cei din jur, pare surd la ce se discuta in jurul lui. Traieste intr-o lume proprie, ce nu poate fi deranjata de zmomotele pe care le faci, nici de o mare parte din jucariile pe care i le dai. Poate reactiona la o imbratisare din partea unei persoane foarte apropiate, dar ramane in imbratisarea aceea fara a schita nici un gest. La primele semne care te ingrijoreaza, fuga la medic. Cu cat este decoperit mai repede, cu atat starea lui se poate imbunatati maimult."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.